Creu Roja Joventut necessita joguines per a infants de 10 anys i de 0 a 3

Creu Roja classifica les joguines per la campanya de Reis 1
photo_camera Creu Roja classifica les joguines per la campanya de Reis

A 15 dies del tancament del a campanya, a Creu Roja Joventut encara li manquen el 20% de les joguines que necessita per assolir el seu objectiu: repartir 55.000 joguines entre 23.000 infants en situació de vulnerabilitat. Principalment manquen joguines per als infants de major edat (10-14 anys) i per als més petits (0-3 anys). A Lleida,  es va arrencar amb la previsió de repartir joguines a més de 2.000 infants en situació de vulnerabilitat de tota la província

Per als infants de 10 a 14 anys, es recomana donar material esportiu, joguines d’estratègia o jocs de taula interactius. Per als infants de 0 a 3 anys, es recomana la donació de jocs i joguines que promoguin l’experimentació i l’estimulació sensorial, com poden ser: jocs de construcció, joguines amb so i moviment, jocs per a pintar i crear, tenint en compte que no continguin peces petites desmuntables que puguin ser perilloses.

Creu Roja classifica les joguines per la campanya de Reis 2Per totes les edats, cal tenir en compte que les joguines han de ser educatives, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut també demana que siguin joguines noves, entenent que qualsevol infant té dret a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

El cap de setmana del 9 i 10 de desembre, gràcies a la participació d’un equip de voluntariat de 1.500 persones.es va celebrar la Gran Recollida de Joguines arreu de Catalunya, acompanyada d’activitats com tallers de manualitats, concerts i xocolatades per a tota la família.

Fins que finalitzi la campanya el proper 3 de gener, també es poden seguir donant joguines a la seu de la Creu Roja a Catalunya i als punts de recollida que apareixen a la pàgina de La Joguina Educativa. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte 2100-0808-14-0200669005.

una programació ben completa d’activitats de sensibilització i recollida que les assemblees locals. Podeu consultar el calendari aquí:

www.lajoguinaeducativa.com.

Comentaris