Creu Roja Joventut a Lleida repartirà unes 3.200 joguines per a 1.900 infants abans de la Nit Màgica

La campanya de joguines s’ha dut a terme en 11 comarques lleidatanes, gràcies a la implicació de més de 122 voluntaris

Balanç Campanya Joguines 2016 interior bona
photo_camera El repartiment de joguines es fa entre les famílies amb més dificultats

Abans de la Nit Màgica, Creu Roja Joventut a Lleida repartirà un total de 3.275 joguines entre 1.932 infants de famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. Segons l'entitat "un any més, la campanya de joguines ha pogut assolir el seu objectiu gràcies a la col·laboració de la ciutadania, la societat civil i el teixit empresarial, així com dels 122 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut a tota la demarcació de Lleida".

Sota el lema Els seus drets en joc, aquesta 24a edició de la campanya va arrencar el passat 2 de desembre i aquest divendres finalitza el repartiment de joguines entre les famílies amb més dificultats, amb uns resultats molt similars als de la darrera edició (3.022 joguines per a 2.126 infants). A nivell de tot Catalunya, la xifra de joguines recollides s’enfila fins a les 70.000, que es repartiran a més de 25.000 nens i nenes.

La campanya de joguines s’emmarca en el projecte La joguina educativa, que Creu Roja Joventut duu a terme durant tot l’any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. És en aquest marc, que les joguines que es reparteixen "han de ser noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu".

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement