Creu Roja Lleida reparteix 3.000 joguines a infants de la província

La Vermelleta de Creu Roja reparteix les joguines als infats
photo_camera La Vermelleta de Creu Roja reparteix les joguines als infats

La Vermelleta de Creu Roja, per segon any consecutiu, ha repartit joguines a 1.000 nens i nenes amb risc d’exclusió social de la ciutat de Lleida. Unes altres 2.000 joguines s’han distribuït entre les famílies de la resta de demarcació lleidatana. Aquest acte es fa per donar-li un valor afegit a l’entrega de joguines, que els infants poden recollir acompanyats de les seves famílies a la seu de Creu Roja.

Els voluntaris que participen en la campanya de joguines de Creu RojaCreu Roja Joventut Lleida ha preparat durant el mes de novembre i desembre una sèrie d’activitats solidàries de Nadal i, finalment, s'ha pogut recaptar tot el material necessari per elaborar els lots de joguines.

A nivell de província, la campanya de la Gran Recollida de Joguines ha recaptat unes 8.000 joguines per a 3.000 infants. Aquesta campanya també promou que les joguines no siguin sexistes ni bèl·liques i que siguin noves i sostenibles.

La Vermelleta de Creu Roja reparteix les joguines als infats 1En els vint-i-cinc anys que dura aquesta campanya, la xifra de menors que reben joguines ha anat en augment i en els últims tres anys s’ha cronificat. Segons la presidenta de Creu Roja Lleida, Sandra Serra, durant la crisi econòmica, hi va haver un augment molt significatiu dels nens amb necessitats fins a arribar als 3.000 a la província, xifra que es manté.

Comentaris