I Cursa Minimalista de Lleida i Caminada Conscient, dues propostes 'diferents' per a aquest diumenge

Caminada concient (1) texteLa 1a Cursa Minimalista Lleida 2017, de 5 i 10 km, i una Caminada Conscient de 5 km són les propostes per a aquest diumenge dia 29 d'octubre que ha organitzat la firma Equilibrium Cosment; propostes diferents que promouen "l'art de córrer i caminar amb atenció plena", segons la firma.

En el cas de la cursa es pot participar en la categoria descalcista o en la minimalista, entenent-se per aquest calçat, "sabatilles que interfereixen el mínim en el moviment natural del peu a causa de la seva gran flexibilitat". Des de l'organització aposten per aquest tipus de tècnica de cursa, si bé no es veta la participació de cap corredor, sigui quin sigui el tipus de calçat que dugui.

En el cas de la caminada, animen a participar en "una experiència per aprendre a viure el present a través d'activar els nostres sentits", segons expliquen els organitzadors. "Podran experimentar la connexió amb el moment present, mindfulness", afegeixen. Amb aquest objectiu, durant el recorregut els inscrits trobaran propostes "que ajudaran a activar cada un dels sentits".

Tant per a la caminada com per a la cursa, la sortida serà al carrer Riu Ebre, 31, de Lleida, aquest diumenge dia 29 d'octubre a les 10 del matí. El circuit previst, de 5 km, és majoritàriament d'herba, amb zones d'asfalt, terra i pedra gran. Els corredors de la prova llarga faran dues voltes, mentre que els caminants faran un circuit paral·lel. Les inscripcions, de pagament, es poden formalitzar a la pàgina web dels organitzadors.

Comentaris