Dental Office, el primer Dental Spa de les terres de Lleida

Neix un nou concepte d'atenció odontològica, amb la qual cosa anar al dentista es converteix en una experiència agradable per al pacient.
photo_camera La Cromoteràpia té un paper fonamental en el nou concepte de Dental SPA

La clínica dental de Mollerussa proposa canviar l'experiència d'anar al dentista en un autèntic viatge sensorial. Dental Office, una clínica de 5 estrelles, ha apostat per una decoració amb un disseny agradable, de relax i benestar. Ha introduït també elements tecnològics, com les tablets per llegir premsa digital o auriculars acoblats a cada cadira, per tal que els clients escoltin la música que més els hi agradi. En aquesta línia de retrobar sensacions agradables, s'ha creat una fragància exclusiva per evitar les olors associades a clínica dental, la qual cosa fa que el pacient estigui mol més còmode.

Pel que fa a la part visual, s'ha procurat que els colors de les parets i del vestuari del personal, segueixin el mètode de la Cromoteràpia, que és un conjunt de tècniques que utilitzen el color com a vehicle terapèutic, i que estableix al mateix temps, l'harmonia i la salut de la persona com un tot. En aquest sentit, es proposen també exposicions fotogràfiques itinerants, amb box decorats amb imatges que creïn la sensació de viatjar a un altre lloc. 

El centre està a l'avantguarda dels últims tractaments dentals convencionals i estètics, com ara la ortodòncia invisible, que és estètica i funcional, les carilles de zirconi -metall blanc- i tots els tractaments realitzats amb CAD CAM (programa informàtic d'elaboració de pròtesis)

En els últims mesos, un dels seus tractaments estrella és el SPA, que combina la neteja bucal, el contornejat estètic, el blanquejament dental amb cosmètica dental i ioga facial, i si es vol anar més enllà, Dental Office ofereix els tractaments d'estètica facial, el que el pacient millorarà amb infiltracions d'àcid hialurònic l'aspecte de la seva pell.

D’acord amb la seva dinàmica de donar un suport complert a la salut integral, també compten amb la col·laboració de professionals fora de l’odontologia.

A Dental Office tindreu el privilegi de trobar al Dr. Jordi Caselles amb una llarga experiència en la medicina homeopàtica, per tractar patologies fisiològiques i emocionals.

El Fèlix Grau és el seu fisioterapeuta i osteòpata que a més a més dels seus tractaments convencionals, dóna suport en els tractaments de la patologia de l’articulació temporo-mandibular.

En l’odontologia saben que molts problemes dentals vénen donats per uns mals hàbits alimentaris, per això han incorporat en el seu equip a la Isabel Perea, nutricionista. 

En definitiva, la vocació de l'equip de professionals de la clínica és donar una atenció especial als seus clients i aconseguir il·luminar el seu somriure, tant per dins com per fora.  

Per altra banda, cal destacar l'actual promoció de Dental Office, en la que sorteja un sopar per a dues persones al restaurant Els Fogons de la Carme, de Cervià de les Garrigues, entre els nous pacients que visitin la clínica, entre el 14 de gener i el 19 de març. Per participar, podeu clikar aquí.

comentaris