Desviats a Reus per segona vegada consecutiva els vols amb esquiadors britànics a causa de la boira a Lleida-Alguaire

En total s'han vist afectats 1.143 viatgers amb sortida o destinació Manchester i Londres

Pla general de la terminal de l'aeroport de Lleida-Alguaire envoltada per la boira, el 21 de desembre del 2016. (Horitzontal)
photo_camera Pla general de la terminal de l'aeroport de Lleida-Alguaire envoltada per la boira, el passat 21 de desembre/ ACN

Els tres vols del touroperador Neilson que aquest dimecres havien d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire procedents del Regne Unit han tornat a ser desviats a Reus per segona vegada consecutiva a causa de la boira, tal com va passar la setmana passada amb els primers vols d'esquiadors d'aquesta temporada.

Es tracta dels vols procedents de Manchester i Londres, que havien d'aterrar a Lleida-Alguaire aquest dimecres (dos al matí i un al migdia) i que després estava previst que tornessin amb més passatgers cap a les ciutats d'origen. En total, aquests desviaments han afectat 1.143 viatgers (585 d'arribades i 558 a les sortides).

Els esquiadors procedents del Regne Unit han estat traslladats en autocar fins al Pirineu andorrà. Fonts del departament de Territori han explicat que la Generalitat de moment descarta canviar el sistema antiboira de l'aeroport de Lleida-Alguaire per un altre més potent, ja que suposaria una inversió massa elevada.

comentaris