04.07.2022 |
Territoris.cat

JUNTAMENT AMB 2 ALTRES, RESIDENTS A MOLLERUSSA I TÀRREGA, TOTS DE NACIONALITAT ROMANESA

Detenen un veí de les Borges per robatoris amb força al Pla d’Urgell i l’Urgell

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest 21 de gener tres homes, d’entre 26 i 28 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de les Borges Blanques, Mollerussa i Tàrrega, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra
Mossos
Detenen un veí de les Borges per robatoris amb força al Pla d’Urgell i l’Urgell

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest 21 de gener tres homes, d’entre 26 i 28 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de les Borges Blanques (les Garrigues), Mollerussa (Pla d’Urgell) i Tàrrega (Urgell), com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els fets van passar pels volts de les 3 de la matinada del mateix dia, en un bar situat al Camí de la Plana de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell). Un veí va alertar els mossos perquè va escoltar uns forts cops en un bar molt proper. Una patrulla de seguretat ciutadana va arribar ràpidament al lloc i van trobar un forat a la paret posterior del bar, al costat d'un hort. Al lloc també hi havia les eines que algú havia utilitzat per foradar la paret.

Els agents van efectuar una recerca i van localitzar un home amagat entre les bardisses de l'hort i el van detenir. Un cop van arribar altres patrulles, es va accedir a l’interior del bar on van enxampar, amagats en un altell, dos homes més.Els tres homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori.

Posteriorment es va presentar a comissaria un veí de Bellpuig (Urgell) per denunciar que, la mateixa nit, havia patit el robatori d’unes eines que guardava en un magatzem de la seva propietat. Els mossos van ensenyar al denunciant les eines que portaven els detinguts i va reconèixer com a seves algunes d'elles. Davant dels indicis, els tres detinguts també van quedar imputats per aquets segon robatori. Els detinguts, amb antecedents, van passar dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Detenen un veí de les Borges per robatoris amb força al Pla d’Urgell i l’Urgell
comentaris