23.05.2022 |
Territoris.cat

Dos detinguts per furt de cablejat telefònic a les Garrigues

Els delinqüents, van tallar uns 300 metres de línia i van deixar sense servei de telefonia fixa a part de la població de Castelldans

Cable 2
Cablejat que van trobar els Mossos d'Esquadra
Dos detinguts per furt de cablejat telefònic a les Garrigues

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes veïns de Lleida i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autos d'un delicte de furt, una actuació que s'ha dut a terme, després que el passat divendres, el cos de seguretat rebés l'avís des de Castelldans.

Cablejat que van trobar els Mossos d'EsquadraAgents de la comissaria de les Garrigues, que ja estaven en alerta per furts anteriors i coneixien els accessos al possible tram de línia afectat, es van adreçar ràpidament a la zona. Van localitzar el tall de línia dins el terme municipal de Castelldans en direcció a El Cogul. Després de seguir el cablejat, van trobar uns 300 metres tallats en diferents trams.

Mentre inspeccionaven el lloc, els agents van localitzar un individu amagat entre els matolls. L’home estava completament estirat a terra, duia guants i unes tisores de podar, que hauria utilitzat per tallar els cables. Va quedar detingut per la seva presumpta relació amb el furt.

Una segona patrulla que efectuava una recerca per una pista forestal propera, va descobrir un turisme amagat darrere d'una cabana. El vehicle tenia les portes obertes, però no hi havia ningú. Els agents van escorcollar-lo i van localitzar sis telèfons mòbils, un dels quals era del detingut, documentació personal a nom de diverses persones, guants i altres tisores com les que acabaven de comissar.

Els mossos es van fer càrrec del vehicle i van iniciar una investigació per localitzar al propietari, que es va identificar aquest dilluns, acusat de la presumpta relació amb el furt de cablejat telefònic.

Dos detinguts per furt de cablejat telefònic a les Garrigues
comentaris