Tres detinguts al Poal en el marc de l'operació antidroga que s'ha fet a Lleida i el País Valencià

Els Mossos d'Esquadra han dut a terme un important desplegament a primera hora de la matinada, per dur a terme un escorcoll en un habitatge del Poal, en el que han trobat una gran quantitat d'armes blanques i bosses de marihuana

Un dels detinguts en el marc de l'operació Maduixot al Poal
photo_camera Un dels detinguts en el marc de l'operació Maduixot al Poal

El Mossos d'Esquadra retiren la Marihuana incautada al PoalEls Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han detingut aquest dimecres al Poal a dos homes i una dona de nacionalitat russa en el marc de l'operació antidroga anomenada Maduixot, que s'ha dut a terme en diferents municipis de Lleida i del País Valencià.

A primera hora de la matinada, els cossos de seguretat han dut a terme un important desplegament per escorcollar un habitatge situat en l'avinguda Catalunya del municipi del Pla d'Urgell. Els agents han comptat amb l'ajut de gossos ensinistrats, que han localitzat una important quantitat de marihuana emmagatzemada en bosses de brossa, i preparades en dosis per la seva comercialització. En l'escorcoll també s'han trobat cinc caixes amb una important quantitat d'armes blanques. Els Les armes blanques trobades en l'escorcoll al Poalmossos també s'han endut el cotxe que hi havia aparcat al jardí de la casa dels detinguts

Els Mossos d'esquadra han realitzat altres escorcolls en els municipis de Bellvís, Vilanova de Bellpuig, Linyola i Alcoletge, en aquest darrer municipi també s'ha detingut una persona.

Les detencions i els escorcolls d'aquest dimecres són fruit d'una investigació iniciada fa un any a Sagunt, al País Valencià. Per aquest motiu l'operatiu s'ha fet de forma conjunta entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil. El cas està sota secret de sumari i tot fa preveure que els detinguts seran traslladats després de declarar en seu policial cap al jutjat que instrueix el cas.

Comentaris