07.08.2022 |
Territoris.cat

La Diputació de Lleida destina el PUOSC a les escoles bressol

Les aportacions de les diputacions destinades a la línia de despeses de manteniment, i les aportacions destinades a inversió, aniran directament a les despeses de funcionament de les escoles bressol municipal.

Joana Ortega va presidir l'acte de signatura del conveni.
Joana Ortega va presidir l'acte de signatura del conveni.
La Diputació de Lleida destina el PUOSC a les escoles bressol

Les quatre diputacions catalanes i el Departament de Governació i Relacions Institucionals han signat aquest dimarts la modificació dels convenis per a les anualitats 2014-2015 del PUOSC (Pla únic d’obres i serveis de Catalunya) mitjançant la qual es destinaran 34.264.088 euros a les despeses de funcionament de les escoles bressol municipal per als cursos 2013-2014 i 2014-2015. Aquests recursos provenen de l’aportació que les diputacions han de fer per llei al pla general del PUOSC.

Mitjançant aquesta signatura s’ha fet efectiva la modificació dels convenis per a les anualitats 2014-2015 del PUOSC i fer possible la línia d’ajuts que abonarà el 50% del deute de la Generalitat amb els ajuntaments pel que fa a les escoles bressol. Es modifiquen les aportacions previstes que faran les diputacions exclusivament a la línia de despeses de manteniment, i les aportacions que havien de fer al pla general que estaven destinades a inversió, aniran directament a sufragar les despeses de funcionament de les escoles bressol municipal.

A més del Programa aprovat aquest dimarts, la Diputació de Lleida aportarà 13 milions d’euros al Pla Específic 2013-2016, el qual, per primera vegada des que es va crear, destinarà gairebé la meitat del pressupost a finançar la despesa corrent dels ajuntaments.

La Diputació de Lleida destina el PUOSC a les escoles bressol
comentaris