03.08.2021 |
Territoris.cat

La Diputació de Lleida impulsa un congrés mundial d'emprenedoria

Una trobada concebuda i adreçada especialment als joves emprenedors que pertanyen al segment que té una vocació emprenedora més gran.

Joan Reñé, en la reunió amb  Álvaro Simon i Philippe Vanrie.
Joan Reñé, en la reunió amb Álvaro Simon i Philippe Vanrie.
La Diputació de Lleida impulsa un congrés mundial d'emprenedoria

La Diputació de Lleida, a través del CEEILleida i juntament amb GlobaLleida, organitzarà el 23è Congrés de centres europeus, que reunirà a les comarques de Lleida més de 500 directius i tècnics professionals de la xarxa de més de 250 Centres Europeus d’Empresa i Innovació (CEEI) d’Europa, procedents dels 25 països que en formen part.

Segons el president de la Diputació Joan Reñé, que ha presentat aquest dimecres la trobada, al marge de directius procedents dels 250 centres europeus d’empresa i innovació, han rebut peticions d’assistència de directius xinesos, de Taiwan, del Quebec i de Rússia, la qual cosa el converteix en un esdeveniment mundial.

Reñé, ha explicat els detalls de la trobada, que tindrà lloc del 25 al 27 de juny, juntament amb el president d’EBN, d’Ances i del CEEI de Màlaga, Álvaro Simon; i del director executiu d’EBN, Philippe Vanrie.

El president de la Diputació de Lleida ha destacat la importància d’acollir aquest congrés que també és un crit i una aposta per l’optimisme, tot i les dificultats econòmiques actuals.

Lleida és un territori tradicionalment d’autònoms i emprenedors que ara acull un congrés que permetrà compartir experiències en l'àmbit europeu i mundial,

ha afirmat.

Es tracta de la primera vegada que aquest congrés se celebra a Catalunya i en el marc del mateix també se celebrarà l’Assemblea Nacional d’ANCES el dia 26 de juny.

El CEEILleida va presentar la seva candidatura en el transcurs del 22è Congrés d’EBN que es va celebrar l’any passat a la ciutat Derry-Londonderry, a Irlanda del Nord, i on hi van participar els màxims responsables dels CEEI d’Europa, directors de petites i mitjanes empreses, multinacionals, Business Angels i altres organitzacions empresarials.

La Diputació de Lleida impulsa un congrés mundial d'emprenedoria
comentaris