17.01.2022 |
Territoris.cat

La Diputació de Lleida lliurarà ampolles d'oli al Banc d'Aliments

El Banc dels Aliments de Lleida va néixer amb l’objectiu de lluitar contra el malbaratament alimentari i contra la pobresa de les comarques lleidatanes. El seu president, Joan Ramon Saura, ha explicat que en aquesta edició, s'han previst 164 punts de recollida a tota la demarcació i compten amb 1.700 voluntaris .

Presentacio_Gran_Recapte_001_VR
La Diputació de Lleida lliurarà ampolles d'oli al Banc d'Aliments

La Diputació de Lleida col·laborarà un any més amb el Gran Recapte d’Aliments, que organitza l’Associació del Banc dels Aliments de Lleida el cap de setmana del 28 i 29 de novembre.

Per tercer any consecutiu, la corporació lleidatana lliurarà al Banc dels Aliments de Lleida ampolles d’oli amb l’objectiu de fer arribar aquest producte als col·lectius més desfavorits.
El diputat Xavier Pont, ha assistit aquest dijous a l’acte de presentació d’aquesta campanya que arriba a la sisena edició.

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits.

Des de l’any 2012, la corporació lleidatana, coincidint amb la campanya de recollida d’aliments, ha lliurat ampolles d’oli i també de llet al Banc dels Aliments.

El Banc dels Aliments de Lleida va néixer amb l’objectiu de lluitar contra el malbaratament alimentari i contra la pobresa de les comarques lleidatanes. Els aliments que rep van destinats a entitats socials per a que siguin entregats a les persones usuàries.

L’any passat el Banc d’Aliments de Lleida va recaptar 1.700 tones d’aliments que van arribar a 29.900 beneficiaris trimestrals, entre els quals 2.320 nadons.
 

La Diputació de Lleida lliurarà ampolles d'oli al Banc d'Aliments
comentaris