La Diputació presenta el projecte "Perseguits i Salvats" a la fira de Turisme de Tel Aviv

El projecte te com a objectiu, explorar les possibilitats d’organitzar vols xàrter des de l’Aeroport de Lleida-Alguaire i així augmentar el nombre de turistes israelians que any rere any ja visiten les comarques de Lleida.

Joan Reñé amb ambaixador Israel Alon Bar en una reunió a la Diputació de Lleida.
photo_camera Joan Reñé amb ambaixador Israel Alon Bar en una reunió a la Diputació de Lleida.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa aquesta setmana en la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM), que se celebra a Tel Aviv, els dies 11 i 12 de febrer. Per aquest motiu una delegació de lleidatans, encapçalada pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, qui presentarà en un acte públic l’oferta turística de les comarques lleidatanes i el projecte Perseguits i salvats, que consisteix en la senyalització de quatre rutes d’evasió al Pirineu lleidatà que refugiats jueus van utilitzar per fugir del nazisme i dels camps d’extermini durant la Segona Guerra Mundial.

Aquest projecte també és interessant per explorar les possibilitats d’organitzar vols xàrter des de l’Aeroport de Lleida-Alguaire i així augmentar el nombre de turistes israelians que any rere any ja visiten les comarques de Lleida.

La identificació inclourà senyals direccionals, cartelleres explicatives en diferents mides i la incorporació de codis QR que permetran emmagatzemar informació de tot tipus per després descarregar les dades al mateix lloc.

La presentació es complementarà amb la projecció d’un audiovisual en hebreu de les quatre rutes d’evasió que més de 20.000 refugiats jueus van utilitzar per fugir del nazisme.

La IMTM és la fira internacional més gran en l’àmbit turístic que se celebra a la Mediterrània oriental. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participarà en el saló de Tel Aviv sota la marca Pirineus i dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, en el qual també, serà present la Val d'Aran.

Comentaris