Dues persones detengudes per robar a l'interior de vehicles amb inhibidors de freqüència

Els detinguts utilitzaven aparells que anul·len la freqüència dels comandaments a distància i els vehicles queden oberts

Mossos d'Esquadra Robatori interior vehicle inhibidors 1
photo_camera Mossos d'Esquadra Robatori interior vehicle inhibidors

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a Lleida, dues persones de nacionalitat algeriana, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Els delinqüents utilitzaven inhibidors de freqüència amb els que impedien que el propietari, tanques el vehicle amb el comandament a distància, quan aquest s'allunyava podien obrir el vehicle sense forçar-ho, i robar en l'interior.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que estava fent tasques d'investigació a la Plaça Pere Sanahuja de Lleida, va veure dos homes en actitud sospitosa, que vigilaven un conductor que acabava d’estacionar el vehicle en aquesta zona. Quan el conductor, després de posar el tiquet d’estacionament i accionar el comandament de distància per tancar el vehicle, va marxar de la zona, un dels individus el va seguir. Un cop el propietari del vehicle va perdre de vista el seu turisme, l'altre home va obrir el vehicle sense necessitat de forçar-lo.

Davant d'aquests fets els agents van interceptar els dos individus sospitosos i, després d'escorcollar-los, es va comprovar que tots dos portaven dos inhibidors de freqüència amb els quals, presumptament, evitaven el tancament del vehicle quan el propietari accionava el comandament a distància.

Amb aquesta metodologia, poc coneguda a les comarques lleidatanes, els detinguts aconseguien sostreure els objectes dels vehicles sense haver de forçar-los, d'una forma ràpida i sense aixecar sospites.

Comentaris