El Campionat Mediterrani de Velocitat, nou repte de J.R. Ribelles

Joan Ramon Ribelles, després de proclamar-se Camió de Catalunya de velocitat en la categoria de 125cc l'any 2002, continua apassionat per les dues rodes i per la benzina, amb el suport del Team Tallers A. Miquel, ara aspira al Mediterrani de Velocitat.
photo_camera La Yamaha del Team Tallers A. Miquel de Sidamon.

El Campionat Mediterrani de Velocitat en la categoria Extrem 1.000cc és l'objectiu per aquesta temporada del pilot de motos del Palau d'AnglesolaJoan Ramon Ribelles, que l'està disputant amb una Yamaha dins de l'equip Tallers A.Miquel-Linde. De moment els resultats no acompanyen el treball fet per Ribelles a les classificatòries. A Alcarràs, després de disputar el tercer lloc en les cronometrades, només va poder sumar els sis punts que ara té, ja que a Castellolí (on va sortir el setè) va haver de retirar-se.

Altres curses del seu programa per aquest any són les proves del Campionat d'Espanya de Velocitat (CEV) de Montmeló i València. A la prova vallesana va partir un trencament del canvi de marxes que el va deixar en el lloc 29.

El canvi una especialitat en la que l'any passat va obtenir bons resultats, la resistència, enguany queda aparcada. Així no podrà disputar les 24 Hores Frigo del Circuit de Catalunya, on l'any passat va fer el quart lloc, ja que dos dels seus companys d'equip estan lesionats. La temporada passada el pilot del M.C. Segre va obtenir el Campionat de Catalunya de Resistència.

A més del patrocinador principal, Tallers A.Miquel-Linde, J.J.Ribelles compta amb el suport de Gaspar Competició Yamaha, Ara Lleida, TJT Racing, Iris, Shiro i Dr. Windows.

Nascut el 1978 al Palau d'Anglesola ha disputat diferents especialitats motociclistes com el motocròs, el supermotard o la velocitat, on l'any 2002 va obtenir el Campionat de Catalunya de 125cc.