El celler Tomàs Cusiné lliura un milió de iens als damnificats japonesos del tsunami

El projecte solidari ha consistit en la donació de 500 ampolles d’un vi blanc amb el nom de la finca del qual procedeix. Ha estat elaborat de forma monovarietal amb raïm chardonnay.
Una imatge del Vilosell amb el ceps de les finques del celler Tomàs Cusiné.
photo_camera Una imatge del Vilosell amb el ceps de les finques del celler Tomàs Cusiné.

Amb la voluntat de respondre a la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) el celler Tomàs Cusiné del Vilosell, a destinat un milió de iens -al voltant de 7.000 euros- a col·laborar en un projecte educatiu per als nens i nenes de la província d'Iwate, que van perdre les famílies en el tsunami de l'11 de març de 2011.

La iniciativa solidaria ha consistit en la donació de 500 ampolles del vi que s'ha anomenat Kokoro, elaborat amb el raïm Finca La Serrra. Una producció específica per aquesta acció que s'ha identificat amb una etiqueta en la que destaca el símbol Kokoro, que significa cor, confeccionada pel mestre cal·ligrafista japonès Arai Sam, expert en l'art ancestral anomenat shodo.

El director del celler del Vilosell, el mollerussenc Tomàs Cusiné va confiar la decisió d'on destinar els diners recaptats en aquesta iniciativa, al seu distribuïdor nipó, qui l'hi va aconsellar de destinar-lo a l'àmbit de l'ensenyament dels nens i nenes que es van quedar orfes a conseqüència de la catàstrofe natural que va devastà el país.

El japonès és un dels més importants mercats asiàtics del celler garriguenc, que manté relacions comercials amb el país nipó des de l'any 2009.

   

comentaris