El Cercle Català de Negocis respon a José Manuel Lara, president de PlanetaEl secretari general del Cercle Català de Negocis (CCN), Joan Canadell respon en un vídeo al president del Grup Planeta, qui va dir que si Catalunya aconseguia la independència, traslladaria els seus negocis a qualsevol altra comunitat autònoma.

Com a resposta a les declaracions del president del Grup Planeta José Manuel Lara, el qual afirmava que s'enduria els seus negocis fora de Catalunya si s'acabava proclamant l'estat català, el CCN ha respost amb un vídeo en el que contraresten les seves declaracions.

El secretari general del CCN, Joan Canadell, explica que des de fa quatre anys que demostren amb estudis que un estat català seria beneficiós per a les empreses, tant en termes de fiscalitat, que baixaria, com d'infraestructures, perquè se'n desencallarien les més estratègiques com el corredor mediterrani, aeroport del Prat, o la N-II al seu pas per Girona.

Segons els experts del CCN, si Catalunya es desprèn d'Espanya, el Grup Planeta en realitat es traslladaria a un país amb un deute i condicions fiscals i econòmiques molt pitjors que les actuals, casi en un estat en fallida. 

Comentaris