30.11.2022 |

El Club Tennis Taula Mollerussa arrasa en l'Obert de Tremp

La capital del Pallars Jussà va ser l'escenari, el passat cap de setmana del primer Obert de Tennis Taula, en el que els jugadors del Club Tennis Taula Mollerussa van guanyar en totes les categories en les que van participar.
Els representants de la categoria Aleví del CTTM.
Els representants de la categoria Aleví del CTTM.
El Club Tennis Taula Mollerussa arrasa en l'Obert de Tremp

La Federació Lleidatana de Tennis Taula, conjuntament amb el recent creat Club Tennis Taula de Tremp, van organitzar el primer Obert de Tennis Taula a la capital del Pallars Jussà. Una competició en la que hi van participar 120 jugadors de la demarcació de Lleida, entre els que van destacar els tennistes mollerussencs, que van guanyar en totes les categories en les que participaven.

El gran triunfador de la jornada va ser Manolo Martínez, el qual va aconseguir la primera posició en les dues categories en les que va competir, absolut i veterans. Per altra banda destacar la gran semifinal absoluta que van disputar els mollerussencs, Manolo Martínez i Jordi Olivart, amb un espectacular joc, digne d'admiració per part de tot el públic present al pavelló. Una victòria ajustadíssima per part de Martínez per 3-2, que li va permetre jugar la final, davant el jugador Andorrà,  Ferran Díaz, al que va derrotar per 3-1.

Destacar també la doble final entre jugadors del CTT Mollerussa, tant en Infantils com en Alevins, on els dos jugadors finalistes de cadascuna de les categories eren membres del Club del Pla d'Urgell. En Alevins, final entre Guillem Sans i Albert Feliu, amb victòria pel primer, per 3-0. En Infantils, també final Mollerussenca entre Marc Molina i Cristians Fernàndez, un partit absolutament espectacular, amb victòria final per un ajustat 3-2 per Molina.

Un cop més, la samarreta Verd-Pistatxo del CTT Mollerussa ha estat al capdamunt de totes les categories, el que demostra el gran nivell de competició que està assolint el club de la capital del Pla d'Urgell.

El Club Tennis Taula Mollerussa arrasa en l'Obert de Tremp
comentaris