El dia 8 de juny surt al carrer amb una peça de roba a l'inrevés

Per demostrar el teu compromís amb les ONG i la solidaritat. El 8 d juny és el dia SOMOS, i la idea és que totes aquelles persones compromeses amb la solidaritat surtin al carrer amb una peça de roba al revés per demostrar el seu suport a la labor de les ONG i a la importància de ser solidari, perquè l’objectiu és “canviar les coses i donar la volta al món”.
photo_camera Personatges de la campanya Somos!

A l'Estat espanyol hi ha més de 3 milions de persones que col·laboren regularment amb una ONG, i aporten més de 500 milions d'euros l'anyEncara que aquesta xifra només representa un 8% de la població, és un grup molt important per a les organitzacions ja que amb la seva aportació, per petita que sigui, fa possible l'atenció a milions de persones a Espanya i en països menys desenvolupats.

Per això, des de la Coordinadora d'ONG i altres moviments solidaris, volen agrair-los que siguin solidarisfer-los un homenatge i convidar a molta més gent a que s'uneixi a moviments solidaris.

Neix Somos, una iniciativa que agrupa un gran nombre d'ONG amb la finalitat de fomentar la solidaritat en la societat en què vivim, i per reconèixer el que tots els col·laboradors de les ONG fan cada dia.

SOM, és un homenatge al col·laborador actual, i una invitació a noves persones perquè se sumin al somni de canviar el món.

La unió fa la força, i de moment, segons apunten des de la Coordinadora, ja "SOM" més de 3 milions de persones disposades a canviar el món.

Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris

Comentaris