18.08.2022 |

Grup Saura reinventa el sector dels serveis i les assegurances al Pla d'Urgell

L'empresa ha evolucionat al llarg de 30 anys, amb la clara voluntat de personalitzar les assegurances segons les necessitats i possibilitats dels clients.

 

saura
saura
Grup Saura reinventa el sector dels serveis i les assegurances al Pla d'Urgell

El grup Saura, del que en formen part diverses empreses, té entre elles, una divisió dedicada al sector de les assegurances. Sota la direcció de Ramon Saura, l'equip es completa amb la Mercè Felip i el Modest Mor, professionals amb experiència i l'especialització necessària per donar resposta personalitzada a les necessitats dels clients. Les oficines del grup es troben al carrer Ciutat de Lleida, 4 de Mollerussa

Des del gabinet d'assegurances i en benefici de la tranquil·litat dels seus clients, l'objectiu de Grup SAURA és oferir un servei integral en els diversos tipus productes asseguradors, el que fa que puguin garantir més avantatges per als assegurats. L'intercedir directament com a interlocutors amb la companyia, així com la rigorositat i la qualitat del servei en la gestió de sinistres, fan que molts dels casos es pugin resoldre de forma satisfactòria.  

Amb un seguiment integral personalitzat que inclou la recepció de les declaracions de sinistres, assessorament en la declaració d'aquests, seguiment i peritatge del sinistre i la posterior tramitació en el cobrament de les indemnitzacions, aconsegueixen que tot el procés sigui àgil i resolutiu. 

Treballant per una fidelització dels seus clients i atendre totes les necessitats, particulars i col·lectius han confiat en Grup Saura. En aquest aspecte, les comunitats són un dels sectors on l'empresa s'ha especialitzat.

En quan a productes, els seus responsables afirmen que les assegurances de l'automòbil i la llar són les que disposen de més avantatges i preus competitius, tot i que en el context actual les assegurances mèdiques són les que han rebut més interès i demanda. 

En definitiva, Grup Saura, posa a disposició del mercat una àmplia varietat en productes asseguradors que garanteixen seguretat personal i familiar, assegurances per a col·lectius, habitatge, vehicles, així com per a establiments comercials i cobertures en l'activitat empresarial.    

Grup Saura reinventa el sector dels serveis i les assegurances al Pla d'Urgell
comentaris