El mollerussenc Joan Ramon Serret en la Selecció Catalana d'Hoquei

El jugador de Mollerussa que actualment militant en les files del Lleida.Net d'Alpicat d'hoquei, ha estat convocat per la seleció catalana d'hoquei patins, amb el seu company d'equip David Ballestero.
Joan Ramon Serret , a la dreta i David Ballestero, jugadors del Lleida.Net.
photo_camera Joan Ramon Serret, a la dreta i David Ballestero, jugadors del Lleida.Net.

El 12 d’octubre 2 jugadors del HC Alpicat, Joan Ramon Serret i David Ballestero, van ser convocats amb la selecció catalana d’hoquei patins, per jugar un amistós a Figueres entre les seleccions júnior de Catalunya i Territorial de Girona.  El partit entre ambdós combinats va ser molt disputat i es va acabar amb un 5-3 a favor de la selecció nacional de Catalunya, amb dos gols de l’alpicatí David Ballestero. El seleccionador català, Jordi Camps i el seleccionador gironí, Xavi Bosch, coincidien en fer una valoració molt satisfactòria del partit: “ tots els jugadors han jugat molt motivats i els felicitem pel seu esforç i comportament”

Jordi Camps va quedar tant content de la participació dels 2 jugadors del Lleida.Net Alpicat, que el passat diumenge dia 21 d’octubre van ser convocats amb la Selecció Catalana Absoluta de Hoquei Patins per disputar un partit amistós a Malgrat de Mar.

Jordi Camps fa temps que segueix d’aprop a Joan Ramón Serret i David Ballestero, doncs els coneix de les jornades de tecnificació que s’han realitzat els últims anys a Lleida, i que aquesta temporada 2012-2013 es portaran a terme a Alpicat.

El partit que va tenir lloc a Malgrat, entre la Selecció Catalana Absoluta de Hoquei Patins i el Club Patí Malgrat, és va saldar amb un 10 a 2 a favor del combinat català, amb una gran actuació dels 2 jugadors del Lleida.Net Alpicat, i 2 gols de Joan Ramón Serret.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement