29.06.2022 |

El pilot Joan Ramon Ribelles fitxa per l'equip 38 TEAM de Ripollet

L'equip s'ha marcat els objectius de classificar-se entre els tres primers en les 24 hores de Motociclisme de Montmeló, guanyar el campionat RODI de resistència, i participar en les 12 hores de resistència de Cartagena.
El pilot del Palau d'Anglesola Joan Ramon Ribelles.
El pilot del Palau d'Anglesola Joan Ramon Ribelles.
El pilot Joan Ramon Ribelles fitxa per l'equip 38 TEAM de Ripollet

El pilot del Palau d'Anglesola Joan Ramon Ribelles entra a formar part aquesta temporada 2013, de l'equip de Ripollet 38 Team, un fitxatge que te com a objectiu millorar els resultats en les competicions de resistència. L'equip de motociclisme confia plenament en el pilot del Pla d'Urgell, per la seva experiència i la preparació que els permetrà aspirar a les primeres posicions del calendari del motociclisme català de resistència.

Ribelles compta en el seu palmarès amb un bon nombre de campionats en la modalitat de velocitat des de l'any 2000 fins al 2005 que va canviar al supermotard, cursa que es corre gran part en un circuit de velocitat combinat amb un tram de motocròs. La nova aposta es tot un repte pel pilot del Palau d'Anglesola, per la qual cosa fa mesos que es prepara fisicament i està rodant en diferents competicions.

El passat dissabte es va fer un test a Alcarràs, on va conèixer als membres del Team 38 i on es va posar la moto a punt, treballant geometries i nous materials de frens, de la marca NG Brake Disc. El proper repte serà el dissabte 9 de març, amb l'inici del campionat Català RODI de Resistència a Alcarràs, una prova en la que l'equip 38 participarà per rodar les màquines, però el pilot Mallorquí Joan Mateu i el Cap d'equip Jordi Sentís, esperen a part d'adquirir experiència, obtenir un bon resultat.

El pilot Joan Ramon Ribelles fitxa per l'equip 38 TEAM de Ripollet
comentaris