28.11.2022 |

El Pla d'Urgell compta amb una nova oferta educativa en la natura

El promotors de la iniciativa es mostren molestos amb les dificultats que ha suposat tota la tramitació administrativa de l'activitat.

Oscar en la finca OM am
La Finca OM es troba en una finca de dos hectàrees al terme de Vila-sana.
El Pla d'Urgell compta amb una nova oferta educativa en la natura

La Finca OM es un projecte que es remunta a l'any 2006, impulsat per la parella Marta Llordés i Oscar Buscá que desprès d'un autentic viacrucis administratiu ha pogut veure la llum a Vila-sana. Una proposta innovadora, d'activitats terapèutiques i de lleure en la natura que tindrà com a principal aliat els cavalls i l'entorn equí. Els promotors del projecte tenen com a objectiu oferir una variada llista de propostes relacionades amb l'esport en la natura, que no es limitarà a les dues hectàrees on es troba la finca, sinó que també inclourà sortides per la demarcació i per indrets d'alta muntanya.

El tècnic Oscar Buscà explica que la Finca OM, vol ser una proposta alternativa oberta a un ampli ventall de públic, escolars, famílies, directius d'empreses o grups d'amics, que vulguin gaudir d'un entorn natural i d'activitats a l'aire lliure. Les instal·lacions també preveuen poder atendre a col·lectius específics que necessitin realitzar teràpies en la natura o amb la implicació de cavalls.

El projecte arranca amb una oferta d'activitats en la finca, una primera fase que esta previst ampliar, amb allotjaments i espais per activitats amb grups i col·lectius professionals. Per altra banda l'empresa també preveu poder organitzar sortides, i expedicions, de traquing, muntanyisme, o bicicleta, de curt o llarg recorregut.

El Pla d'Urgell compta amb una nova oferta educativa en la natura
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement