El president Mas fa una crida a mantenir els valors d'esperit, diàleg i voluntat d'acord

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest cap de setmana que Catalunya ha de ser ferma en el seu projecte de país, però sense perdre els valors cívics que l’han caracteritzat sempre.
El president Artur Mas, amb els petits que van assistir a l'acte.
photo_camera El president Artur Mas, amb els petits que van assistir a l'acte.

El president Mas va assegurar aquest cap de setmana que per molt que cridin, insultin i facin el que vulguin, nosaltres hem de mantenir el nostre esperit i els nostres valors, que són el pacifisme, la bona convivència, l’esperit de diàleg i la voluntat de consens i acord. Paraules del seu parlament en la visita a al Festa de l'Arbre de Tàrrega.

El president va establir un paral·lelisme entre els impulsors d’aquesta zona verda i el projecte que ara té per davant el país, assegurant que aquelles persones

van demostrar que quan hi ha prou gent que creu i va unida per un determinat projecte, les coses poden sortir.

El cap del Govern va demanar als catalans i catalanes confiança i esperança en el futur perquè per molt forts que siguin els vents que venen de l’altre costat, si tenim l’esperit dels que van plantar els arbres de Tàrrega fa cent anys, aquests vents passaran, però no ens tombaran ni ens trencaran les branques, i molt menys les nostres arrels.

El president va visitar el parc, una zona verda de 17 hectàrees d’extensió i més de 20.000 arbres, acompanyat de l’alcaldessa del municipi, Rosa Maria Perelló; el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el president de l’Associació Amics de l’Arbre de Tàrrega, Jaume Aligué, i el director general de la Fundació La Caixa, Jaume Lanaspa.Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement