El show-cooking arriba a Lleida de la mà del Restaurant Aimia

Jordi Pallàs i Josep Niubó són els autors d'aquesta personal iniciativa que aposta per la singularitat, el disseny, l'ambient agradable, l'exclusivitat  i el servei, amb una carta àgil, dinàmica i divertida amb plats de cuina tradicional actualitzada. Però el més innovador de la idea és que els clients també podran gaudir del 'showcooking' que suposa veure els cuiners treballant en les seves creacions.
photo_camera Els responsables del Restaurant, Jordi Pallàs i Josep Niubó.

El restaurant AIMIA ubicat al centre de Lleida, concretament al costat del Teatre de  l'Escorxador, va obrir les seves portes dijous passat, dia de la seva inauguració. Com a tret característic i una de les seves principals peculiaritats i gran novetat pel que fa al sector de la restauració a Lleida és que compta amb una barra amb catorze tamborets amb vista directa a la cuina on el client pot observar com s'elabora el seu plat. Així mateix, des de les taules, totes ubicades al costat de la finestra, els clients també podran gaudir del 'showcooking' que suposa veure els cuiners treballant en les seves creacions.

Una carta àgil, dinàmica i divertida amb plats de cuina tradicional actualitzada en format de mitja ració són els principals trets característics del tipus de cuina que s'oferirà a AIMIA. Tot plegat amb l'objectiu de procurar que el comensal pugui tastar la màxima varietat possible de plats a uns preus raonables. Dirigit per Jordi Pallàs Bellet i Josep Niubó Rulló, ambdós amb una gran experiència al sector, tant aquí com fora de les nostres terres, serà absoluta garantia per a  l'èxit del negoci. Ara han tornat a Lleida per poder innovar sobre la cuina tradicional de tota la vida.

Per altra banda, l'empresa de Mollerussa Depastademoniato ha estat l'encarregada de crear el disseny de l'espai i d'elaborar el disseny de la marca Aimia, dos conceptes visuals en que l'empresa de Mollerussa aconsegueix fusionar en un sol: l'espai interior i el disseny gràfic.

Comentaris