Els atletes del Xafatolls dominen en la travessa Borges-Montblanc

Xavi Gomà, Xavi Serra, Albert Escudero, Josep Gardeñes i Juli Niubó, van aconseguir les posicions 5a, 6a, 7a, 8a i 10a, respectivament, entre els 410 atletes que van participar en la prova de resistència, que organitza el Centre Excursionista de Les Borges Blanques.
photo_camera Xavi Gomà, Xavi Serra, Albert Escudero, Josep Gardeñes i Juli Niubó.

Cinc atletes de l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa es van classificar aquest diumenge, entre els deu primers en la tradicional travessa "Borges-Montblanc". Xavi Gomà, Xavi Serra, Albert Escudero, Josep Gardeñes i Juli Niubó van creuar la meta en la 5a, 6a, 7a, 8a i 10a respectivament, tots ells amb temps inferiors a les 4:30h. La prova de la capital de les Garrigues va comptar amb una participació de més de 400 atletes, la qual cosa demostra l'alt nivell dels atletes del Xafatolls, que compten entre les seves files amb atletes que s'han especialitzat en les competicions de resistència.

Aquesta prova, organitzada pel Centre Excursionista de Borges, s'ha convertit en un clàssic de finals d'estiu. Una competició de resistència amb un recorregut de 51,4 km i 2400 m de desnivell acumulat que discorre principalment per camins i pistes forestals de les Garrigues i de la Conca de Barberà, que s'ha de realitzar en menys de 13 hores, i és puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

La secció de trail de l'A.A. Xafatolls està recollint molts bons resultats aquesta temporada. Recordar que la setmana passada Ricard Pastó va aconseguir la segona posició en la Transllena.

comentaris