Els atractius turístics de Lleida, en destacats blogs de viatges francesos

El bloguer francés Gregory Rohart practicant BTT per la comarca de la Segarra
photo_camera El bloguer francès Gregory Rohart practicant BTT per la comarca de la Segarra

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, promociona els atractius turístics del Pirineu i les Terres de Lleida en destacats blogs de viatges de França, per mitjà de l'organització d'un viatge d'un bloguer francès que té tres blogs de natura, viatges i activitats de turisme actiu. El seu perfil de lectors és el gran públic del mercat nacional francès. El viatge d'aquest bloguer francès, Gregory Rohart, s'ha fet amb la col·laboració del Centre de Promoció Turística de Catalunya a França.

Gregory Rohart va participar al dinar presentació que va celebrar el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a París el 15 de març i ara ha vingut a conèixer la destinació i l'oferta turística sobre el terreny

El periodista va començar el seu recorregut per les comarques de Lleida ahir dilluns, 7 de maig. Els dos primers dies els ha dedicat a recórrer i conèixer alguns dels principals recursos turístics de la comarca de la Segarra, com ara la ruta dels Castells de la Segarra, el monestir de Sant Ramon, Montfalcó Murallat, i ha tingut l'oportunitat de fer un recorregut pels paisatges de la Segarra amb BTT. Demà dimecres 9 de maig anirà a la comarca de la Noguera, on visitarà el monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes i el Centre d'Observació de l'Univers i practicarà senderisme i caiac pel congost de Mont-rebei. El dijous es desplaçarà fins al Pallars Sobirà, on visitarà l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu i una formatgeria de València d'Àneu i practicarà ràfting pel riu Noguera Pallaresa. Divendres continuarà amb les activitats de turisme actiu per la comarca del Pallars Sobirà amb la practica de barranquisme i posteriorment reprendrà el viatge de tornada a París.

Comentaris