La iniciativa s'emmarca en la campanya de dinamització de Barris Antics, 'molt per descobrir, molt per oferir'

L'Ajuntament de les Borges Blanques, ha convocat i convidat els comerços del Centre Històric i el nucli urbà de la població a participar a la campanya

Presentació de la campanya per comprar als Barris Antics amb el regidor i els comerciants de les Borges
photo_camera Presentació de la campanya amb el regidor i els comerciants de les Borges

L'Ajuntament de Les Borges Blanques va inaugurar aquest dimecres  la campanya de dinamització de Barris Antics molt per descobrir, molt per oferir, que es durà a terme durant tot el mes de juny. El Barri Antic de la capital de les Garrigues participa per primer cop en aquesta iniciativa en la qual hi ha adherits trenta-dos municipis de Catalunya.

l'Ajuntament de les Borges Blanques, ha convocat i convidat els comerços del Centre Històric i el nucli urbà de la població a participar en la campanya, que ha tingut molt bona acollida, ja que s'hi han sumat 78 establiments.

Per poder dur-la a terme, cada poble repartirà 33 paquets turístics per a dues persones, un per cada municipi participant i un altre per a sortejar entre els comerços adherits de cada municipi. Els guanyadors que hauran omplert una butlleta per cada compra que facin en aquests establiments, podran gaudir d'experiències en gastronomia, nits d'hotel, espectacles, esports, visites guiades, entre altres, que a les Borges es sortejaran el dia 1 de juliol.

L'Ajuntament de les Borges ha preparat un obsequi turístic, valorat en 112 euros, que inclou una visita guiada pel municipi i el seu Centre Històric, una altra visita a la Fira de l'Oli i les Garrigues, amb còctel de benvinguda, dues degustacions de productes de la terra, un dinar per a dues persones, una visita guiada a l'Espai Macià i un lot de productes de la terra valorat en 30 euros.

En la campanya hi participen Arbúcies, Balaguer, Besalú, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, Cervera, El Vendrell, Falset, Figueres, Hostalric, La Bisbal d'Empordà, La Pobla de Segur, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L'Arboç, Llagostera, Lleida, Mediona, Mollerussa, Móra d'Ebre, Roda de Ter, Roses, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Ulldecona, Vic i Vilanova del Camí. En total, trenta-dos barris antics que tenen en marxa un Pla de Barris.

comentaris