27.06.2022 |
Territoris.cat

Els hotelers de la Ribagorça vendran forfets de Boí Taüll

Com a novetat, enguany els establiment hotelers de la comarca podran vendre paquets amb el forfet inclòs

Els hotelers de la Ribagorça vendran forfets de Boí Taüll

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’empresa Boí Taüll Resort han arribat a un acord per als preus dels forfets de l’estació  corresponents a la temporada 2014/2015. El preu és de 175€ per els adults (empadronats a la comarca abans del 31/12/2014 i de 140€ pels estudiants que estiguin matriculats en un centre d’ensenyament de la comarca.

D’altra banda, el Consell Comarcal també ha tancat un acord perquè els establiments turístics de la comarca puguin accedir a forfets de l’estació per crear així paquets turístics amb el forfet.

José Antonio Troguet, president del Consell Comarcal ha comentat que “estem molt satisfets de l’acord perquè era una reivindicació històrica dels establiments. També creiem que és un bon acord per a l’empresa ja que amb la participació dels establiments vendrem la comarca per més canals de comercialització. Abans de l’inici de temporada, farem una reunió amb els establiments per explicar-los la mecànica del funcionament”.

L’estació d’esquí ja ha comunicat que la temporada d’esquí s’iniciarà el 22 de novembre i finalitzarà el 6 d’abril, i que les perspectives són molt bones.

Les persones interessades a adquirir el forfet poden sol·licitar-lo al Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça en horari de 8 a 15 hores.

Els hotelers de la Ribagorça vendran forfets de Boí Taüll
comentaris