Els vins de Cérvoles obtenen la medalla d'Or del concurs Internacional Wine Guide

Els vins de Cérvoles Celler revaliden el reconeixement internacional de l'empresa Catavinum, impulsora del Concurs Internacional Wine Guide. En l'edició d'aquest any del certamen s'han avaluat més de 3.000 vins procedents de 24 països.
photo_camera El vi ha d'envellir en barriques d'alta qualitat.

Els vins lleidatans aconsegueixen posicionar-se entre els millors del món de la mà de Cérvoles Cellers, una companyia a la que també pertany Castell del Remei, aconseguint una medalla d'Or, i una Gran medalla d'Or en la guia-concurs internacional que l'empresa Catavinum organitza a Vitòria-Gasteiz.

Concretament les varietats de Cérvoles negre 2006 i Cérvoles Estrats 2005 es van distingir entre més de 3.000 vins procedents de 24 països, en la mostra International Wine Guide. El celler garriguenc continua essent un referent en aquest concurs, per l'alt nivell dels productes avaluats, que any rere any desperten una gran admiració entre els experts del sector vinícola mundial.

El certamen International Wine Challenge Catavinum, té com a objectiu informar als consumidors i professionals internacionals del vi, sobre la qualitat dels vins premiats, i així potenciar la producció i l'elaboració de vins de qualitat, per altra banda també té la voluntat de contribuir a la difusió de la cultura del vi i el consum raonable d'aquesta beguda amb altres qualitats beneficioses per la salut.

En la llista de reconeixements del celler, que dirigeix el mollerussenc Manel Cusiné, cal recordar el que feia l'expert mundial Robert Parker en la revista The Wine Advocate.

El guru del vi valorava en 90 punts les varietats Cérvoles Blanc 2008 i 2009, una puntuació amb la qual es considera uns vins excel·lents, d'excepcional complexitat i caràcter.

Així mateix aquest cupatge de Chardonnay i Macabeu, va ser guardonat amb la medalla d’or als Sommeliers Wine Awards, la competició més important que es celebra anualment al Regne Unit i que té rellevància internacional.

   

Comentaris