Enginyers Lleida forma 30 professionals per ser professor de secundària

unnamed rafa gimena foto interior
photo_camera El curs va començar el dia 10 de novembre i es prolongarà fins al dia 6 d'abril

Enginyers Lleida, Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL), està formant més d'una trentena d'enginyers i altres professionals per accedir al cos de professors d’Ensenyament Secundari i cobrir algunes de les 1.602 places que la Generalitat de Catalunya ha convocat per l'any vinent 2018, tant per l'ESO com per Batxillerat. Aquest curs intensiu va començar el dia 10 de novembre i es prolongarà fins al dia 6 d'abril. Segons fonts del col·legi, aquesta és la segona vegada que el col·lectiu lleidatà aposta per aquesta formació, ja que al febrer es va celebrar un curs similar per a optar al concurs de places de docents de Formació Professional.

El professor Nicolau Galdeano explica que aquesta formació està centrada "tant en la part teòrica de la prova, com en l'assessorament i orientació tècnica de la part pràctica del concurs-oposició".

Aquesta és la segona vegada que el col·lectiu lleidatà aposta per aquesta formació

Ramon Grau, degà d'Enginyers Lleida, considera que "des del CETILL busquem donar qualitat a aquesta formació, tant a escala de contingut com en l'àmbit de docència. En aquest sentit, el ponent del curs compta amb una dilatada experiència en el sistema educatiu, en els processos d'accés i en la pràctica dels cicles formatius i tecnologia".

Enginyers Lleida ha concebut aquest curs en la línia d'apostar per la formació dels seus col·legiats amb una acurada qualitat de la preparació i donant alhora garantia d'una preparació òptima. Al curs s'han pogut inscriure des d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria a qualsevol persona que vulgui presentar-se a oposicions per esdevenir professor de secundària (ESO i Batxillerat).

Comentaris