Enric Verdaguer, Judit Nedderman o Maia són alguns dels protagonistes de la 3a edició de “La nit dels gats”

D'abril a octubre, els vespres dels diumenges es tornaran a omplir amb música i humor a l’Esclat de Tapes de Vilanova de Bellpuig.

la nit dels gatsportada

L’Esclat de Tapes presenta, per tercer any consecutiu, el seu cicle de vesprades musicals anomenat “La nit dels gats”. A partir del mes d’abril i fins a mitjans d’octubre, gairebé cada diumenge, el local s’omplirà de veus tan conegudes com Judit Nedderman, Enric Verdaguer, Pantaleó o Maia. Altres noms destacat són el grup targarí Lexu’s o els Wednesday’s Lips així com en Joan Boada, cantant de la banda La Carrau, i Roger Usart o Marta Trujillo. 

El tret de sortida va estar protagonitzat el passat 2 d'abril per Frank Montasell, co-compositor i guitarra dels Marina BBface, que va oferir a l’Esclat de Tapes el seu segon concert de presentació del seu primer disc en solitari. Un altre nom destacat serà el d’en Marc Freixas, germà del cantautor Cesk Freixas, que recitarà poemes musicals juntament amb Albert Gàmez.

A més, “La nit dels gats” també aposta per altres tipus d’espectacles que tenen com a base l’humor, per a que el públic s’ho passi d’allò més bé. El 19 de juny, Toni Kelao, l’alter ego del reconegut actor Toni Climent, a banda d’haver fet altres papers a televisió, fa més de 5 anys que dóna vida a Reugenio, amb un gran èxit arreu. Continuant amb la mateixa línia, el 3 de setembre, coincidint amb la Festa Major de Vilanova de Bellpuig, hi haurà la presència de Meugenio, l’anterior Reugenio, i el seu espectacle “Reubicando al genio”. 

Altres noms que també sonaran musicalment seran en Guillem Riera; Ramon Mitjaneta i Sergi Blanch; Berta Sala; Ingmar Kroonenberg; i Kinsale. Madamme Mustash serà l’encarregada de posar fi a la tercera edició de “La nit dels gats” el 19 d’octubre. 

comentaris