01.12.2022 |
Territoris.cat

La 10a Marxa Senderista del Baix Segre recapta 600 euros per Aremi

Taló 10a Marxa Senderista Baix Segre
Aquesta 10a edició s'ha fet en col·laboració amb l'associació Aremi, per la qual s'han recaptat 600 euros a través de les inscripcions
La 10a Marxa Senderista del Baix Segre recapta 600 euros per Aremi

La Marxa Senderista del Baix Segre, sota l’organització per l’Ajuntament de La Granja d’Escarp, va celebrar ahir la seva 10a edició amb 500 participants en una jornada que va tenir com a escenari La Granja d'Escarp. La marxa formava part del circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent, i es va fer en col·laboració amb Aremi, entitat a la qual li ha lliurat 600 euros.

En aquesta marxa solidària es destinava 1 euro de cada inscripció a col·laborar en un projecte social de l'associació lleidatana Aremi

A més, i atenent a un suggeriment d’aquesta entitat, ha creat l’anomenada Ruta Blanca, una ruta reduïda, de menys de 3 kilòmetres (2,95 concretament) i adaptada per tal que tothom pogués gaudir de la jornada sense cap problema.

Pel que fa a la resta de recorreguts, l’organització ha disposat quatre rutes que anaven dels 7 als 24 quilòmetres: la Punteta Roja-Ruta Verda, la Vall la Dona-Ruta Blava, l'Engivós-Ruta Roja Marxa-02i La Cresta-Ruta Negra. 

També s’ha ofert servei de ludoteca durant tot el matí, a més de dos zones d’aparcament, esmorzar de benvinguda, avituallaments i entrepà de carn a la brasa o entrepà vegetarià en acabar.

Ruta Blanca 10a Marxa Senderista Baix Segre

Un calendari amb nou marxes

El projecte Marxa.Cat és una iniciativa esportiva que va néixer a Lleida l’any 2015 fruit de la unió de sis marxes populars arreu de les comarques lleidatanes.

Té com a objectiu promoure els hàbits saludables, la pràctica de l’esport i l’alimentació saludable, així com una actitud de compromís i respecte per l’entorn

El circuit pretén donar valor al concepte de marxa popular entès com una activitat no competitiva, oberta a tothom, de ritme lliure, lligada al descobriment del valor del territori i sense ànim de lucre​.

Al llarg de l'any tindran lloc més marxes, repartides entre diferents punts de la demarcació de Lleida.

La 10a Marxa Senderista del Baix Segre recapta 600 euros per Aremi
comentaris