Estrenen el film documental dedicat a l'industrial i cooperant Àngel Pujol

Amic Àngel, recull el testimoni de persones molt properes a ell i que expressaran la seva relació i sentiment en vers Àngel Pujol, que va dedicar els darrers anys de la seva vida a cooperar amb el missioner basc en la regió etíop del Tigrei

El Teatre l'Amistat acull la presentació de la pel·lícula 'Amic Àngel'
photo_camera El Teatre l'Amistat acull la presentació de la pel·lícula 'Amic Àngel'

El Teatre l'Amistat de Mollerussa va acollir aquest diumenge l'estrena del film documental Amic Àngel, un treball del director Ivan Talavera, dedicat a l'industrial i cooperant de Mollerussa Àngel Pujol. A l'acte hi van assistir més de 500 persones, que van poder conèixer el vessant més humà i solidari del que fou fundador i president del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran (CIS).

Amic Àngel, recull el testimoni de persones molt properes a ell i que expressaran la seva relació i sentiment en vers Àngel Pujol, que va dedicar els darrers anys de la seva vida a cooperar amb el missioner basc en la regió etíop del Tigrei.

El film es tornarà a presentar a Lleida, en una data per concretar i es comarcalitzarà en format DVD, per aquelles persones que estiguin interessades i vulguin col·laborar amb CIS.

Ivan Talavera, ha treballat en diferents produccions, des del reportatge social i comercial, fins al treball documental. Juntament amb Lleida World Extrem, està recorrent els llocs més inhòspits del món.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement