Fernando Chocarro, nou director general d'ActelGrup i TransAlfals

ActelGrup és la cooperativa agrícola de segon grau més gran de Catalunya amb una facturació de 220 M€ i 190 treballadors

fernando chocarro actelgrup texteEl Consell rector d’ActelGrup ha nomenat a Fernando Chocarro Serrano, de 46 anys i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Navarra i MBA per IESE Barcelona, nou director general d’ActelGrup i TransAlfals. 

La seva incorporació es farà efectiva la segona quinzena del mes d'agost, segons va confirmar el president del grup cooperatiu, Josep Maria Codina, qui va valorar que "amb aquesta incorporació volem començar una nova etapa on l’objectiu continuarà sent aconseguir unes bones liquidacions i continuar donant el millor servei a les 12.000 famílies d’agricultors que formen el teixit associatiu cooperatiu d’ActelGrup”.

El grup cooperatiu associa 120 cooperatives de Catalunya i la Vall de l’Ebre  i comercialitza i dóna serveis als productors de fruita, cereals, farratges, oli i fruits secs.

ActelGrup és la cooperativa agrícola de segon grau més gran de Catalunyaen la darrera Assemblea General va presentar una facturació de 220 milions d’euros, doblant el seu benefici en 1 milió d’euros respecte a la campanya anterior.

La firma compta amb 190 treballadors repartits als 7 centres de treball de fruita, alfals, cereals i adobs de Catalunya i l’Aragó

Comentaris