El Govern assegura que "el finançament de les escoles bressol està garantit"

Joana Ortega garanteix el finançament de les escoles bressol, com prova l’acord amb les diputacions catalanes en aquest àmbit.

Infants de la llar de Sidamon.
photo_camera Infants de la llar de Sidamon.

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions InstitucionalsJoana Ortega, assegura que

el finançament de les escoles bressol està garantit,

tal com demostra l’acord amb les diputacions. A més, ha posat com a prova la publicació d'aquest dimecres al DOGC de la convocatòria per a llars d’infants amb iniciativa social. Ortega ha fet aquestes declaracions en una resposta oral al Parlament, en què també ha dit que la voluntat del Govern és que els deutes es paguin el més aviat possible.

Joan Ortega ha destacat que el Govern està prioritzant la despesa social. En aquest sentit, ha declarat que hem fet acords amb administracions i diputacions per fer front a allò que demanaven els alcaldes: fer més inversió social que no en pedres. Ha afegit que les diputacions, per llei, han de donar resposta a peticions de manteniment i també de caire social,  entre els quals figura un fiançament digne per les escoles bressol.

Durant la seva intervenció, la vicepresidenta Ortega, ha recordat que el Govern de l’Estat el 2012 va treure una aportació de 17 milions d’euros per les escoles bressol.

Comentaris