El Grup Pons pretén obtenir oli extra verge amb olives de les Garrigues criogenitzades

El proper dimarts 21 de juliol és procedirà a la primera molturació i extracció d’oli d’olives criogenitzades, al Molí de Grup Pons a la població de l’Albagés, en una jornada oberta als mitjans de comunicació.

La seu del Grup Clos Pons a l'Albagés
photo_camera La seu del Grup Clos Pons a l'Albagés

El proper dimarts, 21 de juliol, és procedirà a la primera molturació i extracció d’oli d’olives criogenitzades, al Molí de Grup Pons a la població de l’Albagés, en una jornada oberta als mitjans de comunicació.

Es tracta d’un procés experimental per l’obtenció d’oli d’oliva extra verge de màxima qualitat a partir d’olives arbequines criogenitzades i molturades a contra estació, que es va iniciar el passat mes d’octubre, i que forma part dels nous processos de recerca i desenvolupament amb la criogenització d’olives arbequines, que ha endegat l’empresa lleidatana.

Grup Pons és una empresa familiar en quarta generació, establerta a Lleida des de l’any 1945, dedicats a la producció i distribució d’oli d’oliva extra verge. Estan presents a més de 140 països de tot el món, amb seu pròpia als Estats Units des de fa 20 anys, i segons afirmen, ofereixen la gama de producte més amplia i especialitzada del mercat, continuant amb el seu esperit innovador, a través del seu propi departament de Recerca i Desenvolupament, per oferir nous productes al mercat de l’oli d’oliva.

Comentaris