14.08.2022 |

La banda Hewel s'acomiada del públic amb un concert a la Sala One

La banda del Pla d'Urgell, Hewel, s'acomiada dels escenaris amb un concert a la sala One de Mollerussa el proper 1 de desembre. Deixa una modesta i atractiva discografia, que els va convertir en un dels grups emergents més reconeguts.

La formació va neixer al Pla d'Urgell l'any 2005
La formació va neixer al Pla d'Urgell l'any 2005
La banda Hewel s'acomiada del públic amb un concert a la Sala One

La banda Hewel s'acomiada del seu públic, després d'una trajectòria de 6 anys intensos, en els que van deixar una empremta discogràfica modesta, però creativa i personal, que va aconseguir molts seguidors. Per aquest motiu el grup vol agrair al públic el suport de tots aquest anys, oferint un darrer concert el proper 1 de desembre a la sala One de Mollerussa, a les 11 de la nit.

HEWEL va néixer al Pla d'Urgell a finals de 2005, Influenciats pel pop-rock britànic i la música d'arrel negra, publicant els primers treballs Hewel (EP/ 2008) i Culpa teua (CD Single/2009). El passat 2011 enregistraven el primer llarga durada  Desig amb la discogràfica catalana Picap 2011. Un disc que recollia les experiències més agradables i amargues del desig com a fil conductor. Musicalment va ser el seu treball més elaborat i inconformista. En aquest, la importància de les guitarres deixava pas al pes dels sintetitzadors per destacar el so indie, de pop deliciós a rock de l'espai exterior. Un treball que els convertia en una de les formacions amb més projecció de la nova fornada de música contemporània feta a Catalunya i en català.

Amb Culpa teua, la banda guanya el concurs SONA 9 en la categoria de premi del públic amb més de dotze mil votacions. En la seva trajectòria, és finalista habitual en concursos per a grups emergents, tant en l’àmbit català com l'espanyol (Heineken GreenSpace, Rock is Roll, Artista 10 o Track Vendrell). Precisament el tema Culpa Teua -un dels més aclamats i reclamats pels fans en els concerts- va ser escollit com a sintonia en espots promocionals de TV3 per celebrar els seus lideratges d'audiència.

Pel que fa als directes, Hewel ha estat una banda que acostuma a superar els seus enregistraments a l'estudi amb concerts que no deixen ningú indiferent. Han portat la seva música arreu, però són especialment recordades les seves memorables actuacions en festivals com MMVV, Insomni o MEM i en sales com les Sidecar i Monasterio de Barcelona o El Perro de Madrid.

La banda Hewel s'acomiada del públic amb un concert a la Sala One
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement