inlingua consolida el lideratge en l'ensenyament d'idiomes al Pla d'Urgell

El centre d'ensenyament d'idiomes consolida la trajectòria pedagògica d'un quart de segle a la capital del Pla d'Urgell.

Rosa Canerla és la responsable del centre d'estudis Inlingua de Mollerussa.
photo_camera Rosa Canerla és la responsable del centre d'estudis Inlingua de Mollerussa.

La millor resposta a la qualitat d'un centre d'ensenyament no pot ser altra que la satisfacció dels alumnes, que segueixen nivell rere nivell fins assolir els seus objectius;  aquesta ha estat la voluntat dels centres inlingua a tot el món. Un sistema pedagògic que va néixer a Suïssa i que amb els anys s'ha desplegat per quaranta països amb més de 400 centres.

inlingua es va instal·lar a Mollerussa l'any 1988 en un edifici de la plaça Major, i al 1997 es va traslladar a les instal·lacions actuals de Domènec Cardenal, un centre més ampli i funcional per donar resposta a l’important increment de matrícula que havia registrat en els deu primers anys.

Dirigit per Rosa Canela, el centre d'ensenyament d'idiomes ha seguit les directrius de la marca, amb un sistema pedagògic que ha marcat un referent d'èxit, utilitzant la base fonamental de què els idiomes s'aprenen parlant, tal i com ho ha fet la humanitat al llarg dels temps. Una filosofia tan simple que altres sistemes han volgut distorsionar amb la premissa de la immediatesa de l'aprenentatge per atreure el públic.

Rosa Canela explica que inlingua complementa aquesta estratègia pedagògica amb el suport de materials que edita la mateixa marca, desenvolupats meticulosament per tal d'aconseguir la màxima eficàcia, una iniciativa que els ha permès no tenir que dependre d'editorials i poder potenciar un sistema propi. Aquesta metodologia i l'experiència de molts anys han estat la base de l'eficàcia de la marca.

Per altra banda inlingua no s'ha limitat a l'ensenyament bàsic dels idiomes, també ha tingut la voluntat de trobar segments professionals que demanden especialització en els idiomes, empreses, i professionals pels que cada cop es més important el coneixement dels idiomes per desenvolupar els seus negocis.

Rosa Canela, opina que el sistema educatiu actual no facilita que els joves aprenguin idiomes per l’alt nombre d’alumnes a l’aula. El fet d’impartir assignatures en idioma estranger no garanteix l'aprenentatge de l'idioma, més aviat tot el contrari, si no existeix nivell, iniciar el contacte amb la parla estrangera amb vocabularis tan tècnics desconcerta a l'estudiant. I per altra banda, obliga als docents a una preparació més exhaustiva per poder impartir les matèries.

inlingua celebra els 25 anys de docència a Mollerussa, una trajectòria que avala una matrícula de més de 250 estudiants, cada cop més joves, i un prestigi entre el sector industrial i professional de la comarca, i és per aquest motiu que la marca pot afirmar que la seva metodologia és eficaç i garanteix l'aprenentatge dels idiomes.

­­

Comentaris