Joan Ramon Ribelles i el Team 38 guanyen la Copa Catalana de Resistència Rodi

L'equip de Ripollet prepara màquines i tècnics per al gran repte competitiu de les 24 hores de Montmeló que tindràn lloc els dies 6 i 7 de juliol al Circuit de Catalunya.

Els pilots de Team 38, Joan Mateu, Josep Dulcet i Joan Ramon Ribelles.
photo_camera Els pilots de Team 38, Joan Mateu, Josep Dulcet i Joan Ramon Ribelles.

El circuit d'Alcarràs va ser l'escenari el passat cap de setmana, de la Copa Catalana de Resistència Rodi, proba que es va adjudicat l'equip de Team 38 del que en formen part el pilot mallorquí Joan Mateu, Josep Dulcet de Ripollet i el Palauanglesolí Joan Ramon Ribelles.

Per tècnics i pilots del Team 38, les 6 hores de resistència d'Alcarràs han estat un pas previ de preparació al gran repte del mes de juliol al Circuit de Catalunya amb les 24 hores de Montmeló. Tot i així els pilots de la marca de Ripollet van guanyar amb autoritat en la prova lleidatana, que es va decidir en la darrera hora de competició.

El pilot del Pla d'Urgell Joan Ramon Ribelles ha estat una important pesa per l'equip de Ripollet, i la seva experiència i tenacitat serà una eina important per que la marca pugui assolir els seus projectes competitius, Ribelles reconeix les dificultats de la competició i els gran esforç tècnic i humà que han de dur a terme els equips en aquest nivells, però pel lleidatà el treball en equip farà possible que el projecte prosperi. Ribelles sempre reconeix el recolzament de l'empresa Tallers A. Miquel de Sidamon, gràcies al que s'ha forjat la seva trajectòria esportiva i motociclista.