17.01.2022 |
Territoris.cat

Kids From The 90s, una banda 50% lleidatana en el Primavera Sound Barcelona

El pròxim dia 22 actuaran en el vermut del Bar Fellini de Mollerussa a partir de les 13.00 h en el marc de la festa Major de la capital del Pla d'Urgell.

kids foto
Kids From The 90s compartirà cartell amb el duo The Suicide Of Western Culture i el post rock de Maamut, en el Primavera als Barris.
Kids From The 90s, una banda 50% lleidatana en el Primavera Sound Barcelona

La jove banda de recent creació Kids From The 90s, un quartet format pels lleidatans Enric Ayguadé (guitarra) de Vilanova de Bellpuig i Marina Pallàs (veu) de Mollerussa, Àlex Vidal (baix) de Torredembarra i Martí Cantallops (bateria) de Mataró, actuaran aquest dijous 12 de maig, al barri Turó de la Peira de Barcelona. El concert d'aquest grup d'Indie-Rock s'emmarca dins la programació del cicle gratuït de Primavera als Barris, organitzat per Primavera Sound.

La banda, formada a Barcelona fa menys d'un any "beu del so dels noranta, per oferir la seva pròpia visió de l'Indie i servir-lo amb una renovada dosi de frescor [...] http://lineup.primaverasound.es/2016_artists?id=186 

Kids From The 90s compartirà cartell amb el duo d'electrònica experimental The Suicide Of Western Culture i el post rock de Maamut. 

El pròxim dia 22 actuaran en el vermut del Bar Fellini de Mollerussa a partir de les 13.00 h, en el marc de la Festa Major.

El Primavera Sound vol contribuir amb el cicle Primavera als Barris, a la participació en el festival dels habitants de zones que no solen formar part dels circuits habituals del directe i donar oportunitat al talent en aquests escenaris distribuïts per la capital catalana.

Primavera Sound se celebra a la Ciutat Comtal des de 2001, un festival urbà consolidat, que a escala mundial és considerat una cita ineludible en el panorama musical.

Kids From The 90s, una banda 50% lleidatana en el Primavera Sound Barcelona
comentaris