L’Obra Social ”la Caixa” col·labora amb la Fundació ASPROS per a l’adquisició d’un vehicle

Permetrà fer els desplaçaments necessaris dels residents a les “Llars Lleida”

photo_camera El vehicle adquirit és una furgoneta adaptada de 9 places per moure els més de 30 residents

El director de banca d’institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Cami, el director d’àrea de negoci de Lleida ciutat Ignasi Fanlo i l’equip directiu de la Fundació ASPROS, Enric Herrera i Anna Campos, han anunciat aquest dimecres la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa” amb 10.000 €. En concret, la Fundació ASPROS ha adquirit una furgoneta adaptada de 9 places per moure els més de 30 residents de les “Llars Lleida” que presenten dificultat de mobilitat i que han de ser desplaçats a les visites mèdiques, a les activitats programades, sessions de fisioteràpia, entre d’altres. 

“Llars Lleida” és un programa d’acolliment residencial avançat, que permet a persones amb discapacitat intel·lectual, viure amb pisos de diferents barris a la ciutat de Lleida. La finalitat de les residències és que les persones puguin integrar-se amb normalitat al seu entorn, fomentant així l’autonomia personal i social, i desenvolupant una correcta convivència tant amb els companys i veïns com amb l’entorn general de la ciutat. 

L’Obra Social ”la Caixa” ha destinat una ajuda de 10.000 euros a aquesta col·laboració, que s’emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a Lleida per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat.   

comentaris