L'Ajuntament de Fondarella mostra als veïns el nou Centre de Serveis Municipals

El nou equipament començarà a donar serveis de menjador a una quarantena d'alumnes, de l'escola bressol Lo Caragolet i l'escola pública Minyons d'Urgell, a partir del 14 de setembre.

Joan Reñé explica als veïns el funcionament de la cuina.
photo_camera Joan Reñé explica als veïns el funcionament de la cuina.

L'Ajuntament de Fondarella ha aprofitat la celebració de la Festa Major, per organitzar una jornada de portes obertes en el Centre de Serveis Municipals, un equipament que començarà la seva singladura el pròxim 14 de setembre, donant servei de menjadors a les escoles públiques de la localitat, segons ha explicat l'alcalde i president de la Diputació Joan Reñé.

Centre de Serveis Municipals FondarellaEl nou equipament ja està totalment finalitzat pel que fa a l'obra civil, i en les pròximes setmanes s'aniran incorporant el mobiliari i els equipaments, pels serveis que es desplegaran en l'edifici, com són el dispensari mèdic i el centre de dia. L'únic servei complet que han pogut visitar els veïns ha sigut la cuina, ja que és el primer que es posarà en funcionament, amb l'inici del curs escolar el pròxim dilluns.

Reñé ha afegit que, el centre de dia, també oferirà el servei de menjador, tant per les persones que en siguin usuaris, com per aquells veïns que en moments puntuals el sol·licitin en els seus domicilis particulars. El centre de dia oferirà serveis, com bugaderia, perruqueria, podologia o fisioterapèutics, oberts també a les persones del municipi que ho necessitin.

El centre de dia, i el consultori mèdic, estan directament comunicats per tal que els facultatius puguin atendre als usuaris, equip tècnic que també assessoraran al servei de cuina en els temes de dietètica, tant per la gent gran com per les escoles.

El servei de cuina el gestionarà una empresa especialitzada, però es realitzarà en les mateixes instal·lacions i amb personal de la localitat, segons ha explicat Joan Reñé.

comentaris