01.12.2022 |
Territoris.cat

L’Albagés demana a l’Estat espanyol que faci nous camins a l'entorn de l’embassament de Rialb

La Subdelegada del Govern a Lleida ha rebut els representants de l'Ajuntament de l’Albagés que li han exposat la necessitat d’habilitar dos nous camins a la zona de la pressa d’Albagés per tal de facilitar l’accés dels pagesos a les seves finques i reduir el temps per arribar-hi.

IMG_6999(1)
Els representants de l'Ajuntament de l'Albagés amb la sobdelegada del Govern de l'Estat espanyol
L’Albagés demana a l’Estat espanyol que faci nous camins a l'entorn de l’embassament de Rialb

La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha rebut aquest matí a l’alcalde d’Albagés, Miquel Àngel Llimós, així com els tinents d’alcalde, Víctor Masip, i Mariona Seró, que li han exposat la necessitat d’habilitar dos nous camins a la zona de la pressa d’Albagés per tal de facilitar l’accés dels pagesos a les seves finques i reduir el temps per arribar-hi.

El camí d’accés habitual a les finques interiors des de l’Albagés ha quedat anul·lat amb la construcció de l’embassament de Rialb. És per això que s’ha millorat un nou camí perimetral que permet l’accés a totes les finques a través de camins ja existents però que allarga el temps empleat pels pagesos en accedir a les seves finques. En aquest sentit, l’alcalde d’Albagés, considera necessària l’habilitació d’aquests dos nous camins amb l’objectiu de reduir la distància de fins a 5 quilòmetres que han de fer els agricultors de la zona per arribar a les finques interiors de l’embassament.

La Subdelegada del Govern ha sol·licitat a l’alcalde una memòria valorada i un acta de disponibilitat de terrenys per poder traslladar al Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient la solució proposada per l’Ajuntament d’Albagés

L’Albagés demana a l’Estat espanyol que faci nous camins a l'entorn de l’embassament de Rialb
comentaris