30.11.2022 |
Territoris.cat

Quan la decoració de Nadal va més enllà de l'art floral tradicional

Entre els elements que caracteritzen i identifiquen les festes nadalenques les plantes han tingut tradicionalment un paper destacat, motiu pel qual el sector desperta la seva creativitat en aquesta èpòca. 

Sanmartin nadal 2013 (5)
Noves creacions de Nadal, exclusives i atrevides per fer més càlides aquestes festes
Quan la decoració de Nadal va més enllà de l'art floral tradicional

L'art floral ja es pot considerar com una nova disciplina artística, ja que les noves generacions de professionals del sector han incorporat elements creatius que combinats amb les plantes aporten una major vistositat.

Floristeria Sanmartí és un d'aquests exponents dels quals en podem gaudir a Mollerussa des de fa un any, un equip de professionals formats a l'Escola d'Art Floral de Catalunya, que han incorporat al seu establiment nous conceptes de decoració, jardineria i interiorisme, que combinats donen com a resultat un treball totalment artístic.

Els responsables de l'establiment han sabut trobar en cada època de l'any els elements de l'entorn més proper, que combinats amb les plantes i flors transformen totalment el concepte tradicional, de vegades fins i tot, atrevides i trencadores. I arribat el Nadal aquest enginy es desborda, ja que les possibilitats no tenen límit si el professional vol innovar, i això es el que succeeix amb Floristeria Sanmartí. 

Un Nadal per al qual han creat tota una col·lecció, que va més enllà de tot el tradicional. Per aquestes festes ens presenten diverses creacions, com els centres de taula i altres muntatges molt exclusius, com si es tractés d'una mostra artística i artesanal, evidentment combinada amb tota l'oferta de plantes tradicionals de les festes com la Poinsentia (la flor de nadal), o l'Ardicia. I fins i tot s'atreveixen amb creacions totalment personalitzades.

Floristeria Sanmartí estarà present al Mercat de Santa Llúcia, marc en el qual presentaran la seva mostra de centres i detalls per decorar la llar, per guarnir una taula o fer d'un espai nostre, un lloc amb una decoració més atractiva i diferent per aquestes festes de Nadal.  

Així doncs, podreu gaudir i descobrir tot aquest art floral Nadalenc en la nova col·lecció que presentaran al Mercat de Santa Llúcia, el dissabte 7 i diumenge 8 de desembre.

Quan la decoració de Nadal va més enllà de l'art floral tradicional
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement