L'associació Atlètica Xafatolls organitza una xerrada per prevenir lesions

Es tracta d’una iniciativa adreçada a oferir als atletes eines per poder practicar millor aquest esport, que es complementen amb entrenaments gratuïts per als inscrits a la cursa que es duen a terme cada dilluns i dimecres de 8 a 9 del vespre.

Els participants en els entrenaments per la Marató de Mollerussa.
photo_camera Els participants en els entrenaments per la Marató de Mollerussa.

El Centre Cultural acollirà el pròxim divendres dia 26 a les 9 del vespre una doble conferència que abordarà, d’una banda, Els estiraments i el massatge esportiu en la prevenció de lesions, a càrrec de Patrick Pons del Centre Axis, i La importància de la higiene bucal en la prevenció de lesions, per part de Dentaloffice. Les xerrades formen part de les activitats organitzades en el marc de la 27a edició de la Marató de Mollerussa, organitzada per l’Associació Atlètica Xafatolls conjuntament amb l’Ajuntament, que tindrà lloc el pròxim 19 d’octubre.

Es tracta d’una iniciativa adreçada a oferir als atletes eines per poder practicar millor aquest esport .A banda de les xerrades, cal recordar que durant aquest mes de setembre es duen a terme entrenaments gratuïts per als inscrits a la cursa que es duen a terme cada dilluns i dimecres de 8 a 9 del vespre i que comencen des de davant dels Mossos d’Esquadra.

Les inscripcions tant a la 27a Mitja Marató com als entrenaments es poden formalitzar a través de www.mollerussa.cat/mitja pel que fa a l’assistència a les xerrades és lliure.

Comentaris