L’ós bru, el nou reclam turístic del Pirineu lleidatà

El projecte ‘El Pas de l’Óssa’ proposa a les famílies catalanes conèixer l’hàbitat, l’alimentació i el comportament dels plantígrads

ós bru ok
photo_camera 'El Pas de l’Óssa' vol donar a conèixer amb profunditat la vida de l'ós bru a les famílies

El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha engegat aquest estiu una nova activitat familiar. Es tracta del projecte ‘El Pas de l’Óssa’, ideat per l’associació naturalista La Paniquella, i que  vol vincular petits i grans al món dels óssos bruns. Amb aquest projecte es vol difondre informació sobre la biologia d’aquesta espècie, així com també referent al seu comportament, habitat i curiositats diverses. A més a més del tríptic, pòster i quadern corresponent a la idea, es proposen cinc rutes per recórrer en família i posar en pràctica aquest coneixement de la natura.

'El Pas de l’Óssa' vol donar a conèixer amb profunditat la vida de l'ós bru a les famílies

Com és habitual en altres recorreguts, es podrà adquirir per un euro un passaport que es segellarà en el pas dels cinc trams de les rutes i que demostrarà el compliment de cadascun dels recorreguts. Aquest document es podrà comprar a la seu del Parc Natural de l’Alt Pirineu, a la Casa de l’Ós Bru dels Pirineus d’Isil.

La proposta s’incorpora a les nombroses activitats del Parc Natural i que tenen com a protagonista l’ós bru.

Comentaris