Barcala trasllada l'evolució generacional a la Plaça Major de Mollerussa

L'administració de loteries Barcala es trasllada a un dels edificis més emblemàtics i cèntrics de la ciutat, una manera d'atansar la sort al nucli històric de Mollerussa.

Inauguració Loteria Barcala (35)
photo_camera Una celebració que inicia una nova etapa de l'administració de loteria

Reportatge.

A les 8 del vespre del passat divendres va quedar inaugurat el nou local de Loteria Barcala. Després d'una llarga trajectòria de tradició familiar de més de mig segle, iniciada per Gerard Barcala, l'administració de loteria nº1 de Mollerussa s'ha traslladat a un nou indret, a la Plaça Major, 17 de la capital del Pla, en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, en ple centre urbà per a vianants. 

La celebració va comptar amb la presència d'amics i de nombrosos clients, habituals molts d'ells, que van aprofitar l'avinentesa per felicitar els membres de la família Barcala, als seus treballadors, i en especial a la Marta Barcala - quarta generació- en la direcció del negoci. 

La nova ubicació de l'establiment, ha estat precedida d'altres, com la primera etapa, a la carretera General, regentat per Gerard Barcala, després es traslladaria al Carrer Balmes, recollint la tradició la tercera generació de la família, amb Francesc Barcala i que conjuntament amb la Rosa Mª Simó, regentarien uns anys després la coneguda administració de loteria, situada al carrer Balmés confluència amb la Pl. Pla d'Urgell.

Loteria Barcala inicia una nova etapa inaugurant un ampli local, modern, lluminós, amb noves instal·lacions en la línia del que ha de ser un espai còmode per als clients i per a les funcions pròpies del negoci. Amb la voluntat de seguir repartint il·lusió i mantenir el bon servei de sempre, cal destacar a més, que al llarg de tots aquests anys, l'emblemàtic establiment ha repartit la sort a Mollerussa i comarca amb diversos premis, tant en la Loteria Nacional, Sorteig de Nadal, Reis, Especial Creu Roja, sorteigs setmanals com en jocs actius de loteries.

Comentaris