L'empresa Engijoc treballa una pedagogia aplicada al nou mil·lenni

L'empresa mollerussenca Engijoc te la voluntat de introduir el joc com a eina pedagògica, i de complement de l'aprenentatge dels infants, aprofitant la creativitat i l'enginy de les noves tecnologies.

L'empresa Engijoc basa la seva activitat en la màxima del pensador i polític francès del Renaixement Michel de Montaigne, 

Els jocs dels infants no són només jocs, sinó les seves activitats més serioses.

Per aquest motiu l'empresa la composa un equip humà que te com a objectiu oferir i impulsar activitats didàctiques que satisfacin la inquietud i la curiositat dels infants mitjançant el joc. la iniciativa treballa amb mètodes pedagògics que permeten potenciar al màxim les habilitats cognitives i les intel·ligències múltiples, per tal d'afavorir el creixement interpersonal i interpersonal dels infants.

L'empresa ha impartit gratuïtament tallers de robòtica a les comarques de les Garrigues, Noguera, Pla d'Urgell, Segrià i Urgell, a través de les Biblioteques Comarcals i també a la Segarra a través del Centre de Recursos d'aquesta comarca, amb la voluntat de donar a conèixer les seves propostes i les possibilitats que tenen per l'aprenentatge dels infants. Per aquest motiu l'empresa vol agrair a totes les biblioteques les facilitats i la divulgació que els han ofert, especialment a la Biblioteca “Jaume Vila” de Mollerussa.   
S'han presentat activitats com Enginys Mecànics, taller per a infants de 6 a 8 anys i Robots d'Enginy, destinat  a infants de 9 a 11 anys.

Engijoc ha realitzat la presentació del programa  La robòtica educativa i el seu potencial pedagògic als centres educatius de la província de Lleida amb la col·laboració del CRP del Segrià. Actes en els que els tècnics han explicat les qualitats de la robòtica per impartir conceptes curriculars als infants facilitant-ne l'aprenentatge. L'empresa te previst realitzar presentacions en tots els Centres de Recursos Pedagògics de la província de Lleida, amb la col·laboració del departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Comentaris