05.10.2022 |
Territoris.cat

L'empresa New Art de Torregrossa fa artesania per a la basílica de la Sagrada Família

L’empresa compta en l’actualitat amb 150 referències d’articles en vidre, ceràmica, fusta, metall i complements, i produeix anualment al voltant de 200.000 unitats. 

Articles New Art 5
El Taller d'artesania gaudiniana New Art de Torregrossa
L'empresa New Art de Torregrossa fa artesania per a la basílica de la Sagrada Família

Articles New Art 7L'empresa familiar New Art de Torregrossa s'ha convertit en la subministradora d'artesania gaudiniana de les botigues més emblemàtiques de Barcelona, a la basílica de la Sagrada Família, al Corte Inglès o en el Duty Free de l'aeroport del Prat.

L'empresa és propietat de Toni Sió i Carme Macià, una parella d'apassionats de la creativitat artesana, influïts pel gran Antoni Gaudí, que van traslladar les línies i els colors a qualsevol objecte per convertir-lo en artesania.

New Art va néixer l'any 1998 com a taller d'artesania de com-plements en fusta, suro o roba, que venien en fires i botigues especialitzades, però van ser els mateixos clients els que van anar proposant a la parella aquells articles Articles New Artque consideraven que podien tenir més acceptació per al públic, majoritàriament estranger, i va ser en aquest segment on van trobar el seu gran mercat.

L'empresa es va especialitzar en el disseny amb motius gaudinians, que apliquen a tot tipus d'articles de qualitat, convertint-los en peses úniques que han aconseguit introduir en els cinquanta espais més selectes de Barcelona i, des de fa tres anys, també en la fira l'Artigiano In Fiera de Milà. L'empresa compta en l'actualitat amb 150 referències d'articles en vidre, ceràmica, fusta, metall i complements, i produeix anualment al voltant de 200.000 unitats.  

L'empresa New Art de Torregrossa fa artesania per a la basílica de la Sagrada Família
comentaris